„Postav sa SÁM na štart a prijmi svoju OSOBNÚ VÝZVU.“

👊

20BUM20

👊

V roku 2018 sme Vám priniesli prvý spoločný štart na Hviezdoslavovom námestí a prebehli sme spolu 5 km trať našim mestom. V roku 2019 sme štartovali spolu s Matejom Tóthom a užili sme si dve námestovské trate, 5 km a 10 km.Okrem toho sme si užili stretnutia s blízkymi priateľmi, ale aj s tými, s ktorými míňame nielen tie bežecké kilometre.Vytvorili sme silný tím a stali sme sa príkladom pre tých, ktorí zvažujú zmenu a chcú skúsiť život v pohybe.Preto musíme, chceme pokračovať a prijať výzvu spoločenskej zmeny.My, BUM tím, vieme, že táto situácia je pre nás všetkých zložitá a nová, ale to neznamená, že ju nevyzveme. 
S partnermi pre Vás pripravujeme atraktívny spôsob súťaže v novom šate, v online priestore, prostredníctvom aplikácie, podľa nových pravidiel, individuálne alebo v malých skupinkách a pretek potrvá celý mesiac. Od 16. mája do 16. júna 2020. Opäť budú trate dve, 5 km a 10 km. Hodnotení budú top bežci na oboch tratiach.Na svoje si prídu nielen bežci, profíci, športovci, ale aj tí, ktorí by len chceli nejako začať s aktívnym životným štýlom. Radi Vás prevedieme. 
A aby ste sa tešili ešte viac, mali by ste tušiť HLAVNÚ CENU, ktorá bude zlosovateľná a MôŽE JU ZÍSKAŤ NAOZAJ KAŽDÝ, kto sa zapojí do Behu ulicami mesta Námestova.

👉

 DOBEHNI SI PO KIU NA VÍKEND 

👈

A veľa iného, baví nás to! … sledujte nás 

😎

*** Vyzývame Vás všetkých do behu 20BUM20 ***

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *